» CURS BUSSEJADOR 1 ESTRELLA 271 MAIG
|

CURS BUSSEJADOR 1 ESTRELLA (271)
- TEORIES: 30 d'abril, 6, 7, 12, 13 i 14 de maig
- PRÀCTIQUES PISCINA: 4 de maig - MAR CONFINAT: 10 de maig
- MAR OBERT: 17 i 18 de maig
** Preu curs: 330 € (5% de descompte a parelles) i 295 € pels membres de la Universitat de Barcelona.
- Primer pagament: 150€ (inclou quota anual de socis del CIB + llicència federativa)
- Segon pagament: 180€ (si teniu el 5% de descompte el pagament es de 171€; si sou membres de la UB el pagament es de 145€)
TERMINI INSCRIPCIÓ: dilluns 21 d'abril. Per inscriure-us, heu de contestar aquest formulari
DOCUMENTS D'INSCRIPCIÓ (enviar la documentació a cib@cibsub.cat):
- 1 fotografia de carnet digitalitzada (.JPG)
- justificant de pagament
|
» CURSOS
|

CURS ALETEIG I FLOTABILITAT
Domines la teva flotabilitat? Sabries fer una parada de seguretat a 3 metres de fondària al blau, sense agafar-te a cap corda ni res? Sabries aletejar cap enrere? Et preocupa que puguis estar fent mal a organismes marins sense adonar-te? Com s'aleteja sense aixecar un núvol de sediment darrere teu? I el llast? Portes suficients ploms? Potser en portes masses?
Totes aquestes preguntes són a les que amb aquest curs volem donar resposta. És un curs dirigit a totes les titulacions que tinguin interès a millorar la seva flotabilitat a l'aigua i aprendre tècniques d'aleteig més respectuoses amb el medi.
DATES:
- Teoria: divendres 16 de maig 19.15h a 20.45 h a la Facultat de Biologia.
- Pràctica: dissabte 17 i diumenge 18 de maig, de 10 a 14h al Centre de Tecnificació Multiesportiu d'Esplugues (Av. Països Catalans, 40-48, Esplugues de Llobregat 08950).
PREU: 40 €
Per fer aquest curs és imprescindible ser soci/a del CIB i tenir, com a mínim, el nivell B1E o el Open Water Diver.
INSCRIPCIONS: Us podeu apuntar en el formulari. Teniu temps per apuntar-vos fins dilluns 5 de maig a les 16.00h , les places són limitades i es donaran per ordre d'inscripció.
|
» Reportatge
|
 El Thalassa sobre el CIB
ON-LINE, al següent enllaç:
Thalassa "Busseig mediambiental"
|
Horari d'atenció al Públic:
Dilluns: 11h a 15h
Dimarts: 17h a 19h
Dimecres: 11h a 15h
Dijous: 17h a 19h
Divendres: 12h a 15h
Tlf i WhatsApp 623 18 84 35
Mail: cib@cibsub.cat
|
|
|
La vida secreta dels pops
Propera conferència: La vida secreta dels pops
Descobreix el fascinant món dels pops amb Richard Schweid, autor del llibre Los pulpos, la vida de unos seres extraordinarios .
24 de febrer a les 19h
A l'aula M4 la Facultat de Biologia (edifici Margalef)
Amb la col·laboració de Manuel ...
detall notícia
|
ARRENQUEM AMB EL CALENDARI DE CURSOS 2025
CURS BUSSEJADOR CMAS 1 ESTRELLA (271)
- TEORIES: 5, 6, 7, 12, 13 i 14 de maig- MAR CONFINAT: 10 de maig
- MAR OBERT: 17 i 18 de maig
Per qualsevol dubte amb les dates, consulta el nostre calendari provisional d'activitats CIB del 2025
detall notícia
|
Des del CIB volem desitjar-vos que tingueu molt bones festes i un feliç 2025 ple de bombolles! :)
detall notícia
|
REGALA CIB
PROMOCIÓ REGALA CIB
Encara no saps que regalar aquestes festes? Regala la quota anual del CIB per l'any 2025 a un amic, amiga o familiar que ja bussegi!!
Per més informació, posa't en contacte amb nosaltres
detall notícia
|
COL·LECTIVA DE NADAL
COL·LECTIVA DE NADAL
Aquest cap de setmana vam fer una col·lectiva especial de Nadal a TossaDivers!
Moltes gràcies a tots i totes per participar! Que tingueu molt bones festes :)
detall notícia
|
OdM CLIMATE TOUR
Dissabte 19 d'octubre vam destinar una immersió, a Sa Tuna, per l'OdM Climate Tour, d'Observadores del Mar, per fer censos dels projectes d'atenció coralls, peixos, meduses i posidonia, aprofitant que es troben en plena floració!!
Moltes gràcies a tots i totes per participar!!
detall notícia
|
Si tens alguna noticia rellevant fes-nos la arribar a
 |
1
2
3
4
pàgines següents »
|
» Guia d'espècies
|

GUIA D'ESPÈCIES
Des d'ara pots consultar el que has vist a les teves immersions a la nostra guia d'espècies
|
» CIB a Instagram
|
 SEGUEIX-NOS A INSTAGRAM
Informació, fotografies de les nostres activitats... i molt més al Facebook o Instagram |
|